DIY v zimskem času: potegnite cvetne čebulice v steklu in odnesite

Stephanie Rose je odkrila svoje srce za vrtnarjenje, ko se je opomogla zaradi hude bolezni, ki jo je ohranjala pod nadzorom celo leto. Šele pred njenim navdušenjem zaradi njenega novega hobija je bila kariera. Danes je mojster vrtnar v Vancouvru v Kanadi, kjer poučuje vrtnarjenje ali ekološko vrtnarstvo in piše svoj blog Garden Therapy. V svoji knjigi Garden Made: Leto sezonskih projektov za olajšanje vašega vrta in vašega življenja (Roost Books, 29,95 dolarja) predstavlja okrog vrta več kot 40 DIY projektov - od vencev do izdelave sadil, papirja ali sveč.

Rose želi pokazati navdihujoče ideje, ki jih je enostavno izvajati. "Morali bi navdihniti in spodbujati čutno doživetje, ki je dobro za telo in dušo. Vsak projekt ustvarja lep predmet, ki vas bo navdušil doma ali na vrtu, "piše ona. Stephanie Rose predstavi dve svoji ideji iz svoje knjige: cvetne čebulice, ki svoje cvetove razprostirajo v kozarcih in zimzelene darilne oznake.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map