Senibina: Sebuah rumah di lereng bukit dengan penyelesaian halus

Siapa yang membina di lanskap berbukit, harus mengharapkan tanah itu berada di lereng. Para pemaju tidak hanya mengharapkannya, tetapi dengan sengaja memilih kawasan bukit - dan arkitek yang menghargai lokasi ini. Para arkitek dari Aalen telah membina sebuah rumah di sini yang berpaut ke lereng bukit, menonjol daripadanya dan di atas semua menekankan pandangan yang unik. Bangunan padu tidak mahu bersaing dengan pandangan, tetapi menggabungkan landskap keras Swabian Alb ke dalam seni bina.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 + = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map