DIY: Nova barva za spalne kuhinjske sprednje stranice

Moje tri majhne kuhinjske omare iz Ikee so že imele veliko za seboj, ko so se z menoj preselili v novo stanovanje. Dva sta mi dali prejšnji najemniku pre-apartmaja, enega sem vstal od preostalih zalog je zdaj s Ikea ne prodajajo več stara linija "dejstvo". In čeprav so trije preprečenih fronte je prišel iz iste serije, se razlikujejo: Belina od dveh starejših omare pojavil nekoliko temnejši, medtem ko je zaokroževanje robov omare nachgekauften nekaj drugega v formi. In potem je bilo moje sanje temno mat kuhinjskih front, da bi bilo toplo prej ne podhladi atmosfero mojo kuhinjo. Skratka, vse bi moralo postati bolj enotno in predvsem bolj udobno, toda brez potrebe po nakupu novega kuhinjskega pohištva.

Tako sem imel dve možnosti: zamenjati vse - ali pa barve kuhinjskih spredaj. Izbral sem drugo različico. Mogoče je nekoliko bolj vključena v izvajanje, a tudi nežnejša v smislu stroškov in virov. Ker je bila uporaba materialov čisto obvladljiva: brusni papir, barvni valj, majhen barvni pladenj in seveda barva je bila vse, kar mi je stalo do moje nove kuhinje.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map