Modern Bay Window: Mer utrymme, mer ljus & ndash; och en utkik efter böckerna

Som arkitekter överväger vi alltid kreativa sätt att modernisera våra kunders bostäder. Ofta kommer det givetvis att förstoras. Men det handlar alltid om att förbättra befintliga saker. Windows erbjuder sig på ett speciellt sätt att: För oss är de inte bara underordnade komponenter som ger ljus och luft i en byggnad och erbjuder också en vy. Windows är något väldigt speciellt och har ofta potential att omvandlas till små utrymmen. Vi kan utnyttja denna potential med en fönsterstruktur - oavsett om vi utökar ett befintligt fönster på utsidan eller öppnar byggnaden på ett ställe.

Stammar på byggnader, som helt eller delvis består av fönster, har olika namn. Inte varje projektfönster skulle kallas ett fönstervindu - det här är ganska stammar som utökar utrymmet och kan också skrivas in. Om de kör på marknivå kallas det en stall eller en golf; i Förenade kungariket och Förenta staterna anses sådana konstruktioner karmfönster kända. Med var och en av dessa former kan byggnader vara imponerande - och ofta relativt billiga - utöka. De skapar extra utrymme, ger mer ljus och ger breda vyer. En veranda med fönster är ofta bara ett trevligt ställe som inbjuder dig att sitta ner och låt dina tankar vandra. Vi visar dig några framgångsrika moderna stammar med mycket glas - låt dig inspireras!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 + = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map